Известие

Collapse
No announcement yet.

Семеринг Колянов Вал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
    Нищо не капе обаче...остава май варианта да отида на друг майстор които да се изкаже.Възможно ли е само да подлизва ако е скъсан семеринга или трябва да капе?
    Може да капе и подлизва дори и да е здрав семеринга,казал го е по-горе и колегата ДиСтефано,след ремонт на мотора и слагане на чисто нов семеринг не само капеше но направо си течеше при мен,смених го с оригинален и се успа,имаше не помня колко милиметра разлика между новия и оригиналния семеринг...........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Следователно трябва да отида на друг майстор и той да даде крайно мнение?Вярно ли е това,че ако е скъсан отива масло към скоростната кутия и след време ще започне да "буксува" или освен,че ще губя масло друго не може да стане(и всичко това ако наистина има проблем)???
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

Следователно трябва да отида на друг майстор и той да даде крайно мнение?Вярно ли е това,че ако е скъсан отива масло към скоростната кутия и след време ще започне да "буксува" или освен,че ще губя масло друго не може да стане(и всичко това ако наистина има проблем)???
        Гледай сега,ти поне си в София,а повечето форумни сервизи са в София,избираш си един от тях и отиваш да ти решат проблема(ако има такъв),поне аз не знам ако е скъсан даденият семеринг дали това се отразява по някакъв начин и на скоростната кутия,лично мое мнение е,че НЕ,просто губиш масло,аз със теч от там карах около месец,на скоростите ми няма нищо поне за сега............
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Нищо не капе обаче...остава май варианта да отида на друг майстор които да се изкаже.Възможно ли е само да подлизва ако е скъсан семеринга или трябва да капе?
          Ако се разровиш по постовете ми, ще ти кажа същото, както и на много други!
          Престани да си тормозиш тиквата с глупости и си карай колата.
          Те разбирачи много, но след като колата си е наред и не изхвърля маслото- какво за бога искаш от нея!
          Просто си я карай , бе!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Да, ама щом е масларник отдолу може да тече и от семеринга на скоростите - тогава може да почне да ти боксува съединителя
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
            X